Ha a mozikban lemaradtál róla vagy szívesen újra megnéznéd, van egy jó hírünk: az Ezra Miller főszereplésével bemutatott Flash – A Villám premierje augusztus 25-én lesz az HBO Max-on. 

Az Andy Muschietti rendezésében készült produkció Barry Allen első önálló filmje, amely a nagy, 200 millió dolláros költségvetés ellenére csak 108 millió dollárt keresett a tengerentúlon és 160 millió dollárt világszerte, a második hétvégén 73%-os visszaesést produkált. Ez abból a szempontból meglepő, hogy 83%-os közönség- és 64%-os kritikai pontszámmal rendelkezik a Rotten Tomatoes-on, azonban hiába az erős nézői értékelések, ha egyszerűen a többséget hidegen hagyta a film. 

A történet Barry Allenről szól, aki erejét arra használja, hogy megváltoztassa a múltat. Tettei azonban akaratlanul megváltoztatják a jövőt, ami egy olyan jövőhöz vezet, ahol Zod tábornok pusztulással fenyegeti a világot, és a szuperhősök sem tudnak segíteni. Barry küldetése, hogy segítséget kérjen egy visszavonult Batmantől, és versenyt fusson az idővel, hogy visszaállítsa az ismert jövőt.

Miller mellett a további szerepekben olyan sztárokat láthattunk, mint Michael Keaton, Ben Affleck, Michael Shannon és Temuera Morrison.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Ugyan miért csak ezt az egy univerzumot mentenéd meg, ha képes vagy arra, hogy bármilyeket megmentsd? Barry Allen úgy tűnik, magára maradt a Föld védelmében, amelyet a káosz ural.... több»