HBO Max: Határozatlan időre csúszik a platform egyik legsikeresebb sorozatának 3. évada

Az Eufória 3. évada határozatlan időre csúszik, aliga láthatjuk jövőre az HBO sikersorozatának új szezonját.

A produkció elhalasztása lehetővé teszi, hogy a szereplőgárda, amely olyan feltörekvő sztárokból áll, mint Zendaya, Jacob Elordi és Sydney Sweeney, más projektekkel foglalkozzon, és jelenleg mind a hárman rendkívül foglalkoztatottak.

A Variety szerint a sorozat középiskolai környezetben játszódó narratívája a csúszás miatt változhat, így könnyen előfordulhat, hogy a karakterek már főiskolás korukban térnek vissza.

A késést tovább bonyolítja a szereplőgárda tagjának, Angus Cloudnak a halála és a közelmúltban lezajlott iparági sztrájkok, arról nem is beszélve, hogy a 3. évad forgatókönyvei pedig még mindig fejlesztés alatt állnak.

Zendayát legutóbb a Dűne: Második részben láthattuk, hamarosan pedig Challengers (lásd az előzetest idelent) főszerepében tűnik majd fel, Sweeney a múlt héten debütált horrorban, a Szeplőtlenben látható jelenleg a mozikban az Imádlak utálni sikere után, míg Elordit a közelmúltban a Saltburnben és a Priscilla című életrajzi filmben láthattuk.

76 Challengers  (2024)

dráma | romantikus | sportfilm | vígjáték

A Challengers egy olyan verseny, amelyet a feltörekvő profi teniszezők számára szerveznek. Ez az a megmérettetés, ahol Art és Patrick kemény versenyt vívnak egymással. Kapcsolatuk... több»