Hamarosan debütál a Max vígjátéksorozatának 3. évada!

A kritikusok által elismert sorozat harmadik évadának premierje idén tavasszal lesz. A hírt csütörtökön jelentették be a hivatalos Hacks Instagram-fiókon. A bemutató dátuma egyelőre nem ismert.

A Hacks - A pénz beszél 1. évada bemutatja a fiatal vígjátékírót, Ava Danielst (Einbinder), akit felkérnek, hogy frissítse az idősödő legenda, a híres komika, Deborah Vance (Smart) műsorát. Noha kezdetben ellenszenveznek egymással, Deborah Ava mentorává válik, és kettejük közt valószínűtlen kapcsolat alakul ki. 

Számos kedvelt szereplő újra feltűnt, de a 2. évad új arcokat is bemutatott: Laurie Metcalf, Martha Kelly, Ming-Na Wen és Susie Essman visszatérőkként, Margaret Cho és Devon Sawa pedig vendégszereplőkként köszöntek be.

A Hacks-pénz beszélt Paul W. Downs, Lucia Aniello és Jen Statsky showrunnerek alkották meg. 

A 3. évad megújítását 2022 júniusában jelentették be, a 2. évad fináléját követően. Az 1. évad premierje 2021 májusában volt, a 2. évad pedig 2022 májusában debütált. A sorozatot eddig nagyon dicsérték a kritikusok, az 1. évadot pedig 15 Emmy-díjra jelölték!

A Rotten Tomatoes-on konkrétan mindkét évad 100 százalékos értékelést kapott. Az elsőt így méltatták az oldal kritikusai: "Kemény debütálás. A Hacks ügyesen egyensúlyozza ki a komédia világának éles kritikáját a meghittebb pillanatokkal, miközben a páratlan Jean Smart tehetségéhez méltó szerepet kap – és kiváló partnert Hannah Einbinderben."

Míg a második ezt a dicséretet érdemelte ki: "A Hacks elindult, de Jean Smart és Hannah Einbinder nagyon otthonosan mozognak egymás közelében a második évadban is, amely új módokat talál a központi pár szerethető barátságának elmélyítésére."

dráma | vígjáték

A sorozatban megismerhetjük a sötét tanítvány-mester kapcsolatot, ami Deborah Vance, egy legendás Las Vegas-i humorista és egy ismeretlen 25 éves fiatal között szövődik. több»