Az HBO Max húzott egy váratlant, már mától látható A szolgálólány meséje 5. évadának első két része.

MIRE SZÁMÍTHATSZ?

June-nak szembe kell néznie Waterford parancsnok megölésének következményeivel, miközben azzal küzd, hogy újra meghatározza önmagát és céljait. A megözvegyült Serena Torontóban igyekszik ismertségre szert tenni, miközben Gileád befolyása lassan Kanadára is kezd kiterjedni. Lawrence parancsnok Nick és Lydia néni segítségével igyekszik megreformálni Gileádot és próbál egyre nagyobb hatalmat szerezni. June, Luke és Moira a távolból harcolnak Gileád ellen, és küzdenek azért, hogy újra együtt lehessenek Hannah-val. 

HÁTTÉRTÖRTÉNET

A Margaret Atwood klasszikus regényén alapuló A szolgálólány meséje a disztópikus Gileádban játszódik, az Egyesült Államok helyén létrejött totalitárius társadalomban. Offred (Elisabeth Moss) ­–a kevés termékeny nő egyike, akiket az elnyomó Gileád Köztársaságban Szolgálólánynak neveznek –, a nagy hatalmú parancsnok és boldogtalan felesége megtermékenyítendő béranyjaként küzd az életéért. 

KIK JÁTSZANAK BENNE?

A sorozat főszerepeiben Elisabeth Moss, Bradley Whitford, Yvonne Strahovski, Max Minghella, O. T. Fagbenle, Samira Wiley, Ann Dowd, Madeline Brewer, Amanda Brugel és Sam Jaeger látható. 

Idelent mutatjuk az 5. évad előzetesét, az évadot pedig rögtön a mafabos adatlapról is elindíthatod a Lejátszás az HBO Maxon mezőre kattintva, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

HÁNY RÉSZES AZ ÉVAD?

Az ötödik szezon 10 részből áll, melyek hetetne érkeznek majd az HBO Maxra.

LESZ MÉG FOLYTATÁS?

Igen, a Hulu a közelmúltban jelentette be, hogy jön a 6. évad, egyúttal azonban az is kiderült, hogy ezzel véget ér a sorozat.

dráma | sci-fi | thriller

Az 5. évadban June szembesül a Waterford parancsnok megölésének következményeivel, miközben megpróbálja újra meghatározni az identitását és célját. Az özvegy Serena... több»