Heath Ledger visszatért volna a Sötét lovag folytatásban

Ledger nővére szerint fivére büszke volt arra, amit Jokerként elért, és további tervei voltak a karakterrel.

Bár a közel 10 éve bemutatott A sötét lovag mérföldkövet jelentett a szuperhősfilmek világában, a legtöbben azonban nem Christopher Nolan kiváló rendezése, hanem az egész show-t ellopó Heath Ledger miatt váltak a produkció rajongóivá.

Mivel a Sötét lovagban Joker történetszála elvarratlan maradt, többször felmerült a pletyka, hogy Nolan vissza akarta hozni a karaktert. Arra, hogy fény derüljön az igazságra, egészen mostanáig kellett várni.

Katie Ledger, Heath Ledger nővére közel egy éve adott interjúját furcsa mód csak most kapta fel a sajtó, ami azért is meglepő, mert számos rajongói kérdésre ad választ.

"Nagyon büszke volt arra, amit a Batmanban véghezvitt. És tudom, hogy voltak tervei a film folytatása kapcsán" - árulta el. "Imádott együtt dolgozni Chris Nolannel, Christian Bale-lel és Gary Oldmannel. Élete legjobb forgatása volt. Amikor hazajött karácsonykor, csak a filmről áradozott, megmutatta, hogyan változtatta el a hangját, beleértve Joker nevetését is. Remekül éreztük magunkat" - tette hozzá.

Nolan egyelőre nem kommentálta Katie szavait.