Henry Cavill lehet a befutó James Bond szerepére?

Szinte biztosra vehető, hogy idén ősszel végre a mozikba kerül a huszonötödik James Bond film, a Nincs idő meghalni egyben Daniel Craig utolsó alakítása lesz a 007-es ügynökként, ígytovábbra is kérdéses, hogy ki veszi át a stafétát a jövőben.

Számos elmélet és spekuláció napvilágot látott már az esélyesek nevével az elmúlt hónapokban, a közelmúltban viszont egy mesterséges intelligencia is felállított egy rangsort azokkal az élen, akik a legnagyobb valószínűséggel a jövőben megkaphatják a szerepet.

A Largo.ai több olyan attribútumot figyelembevételével állította össze azt a listát, amely alapján a listán szereplő sztárok a leginkább megfelelhetnek a nézői elvárásoknak, illetve a karakter korábbi jellemrajzának is.

Mindezek alapján Henry Cavill 92,3; Richard Armitage 92; Idris Elba pedig 90,9 százalékos értékelést kapott. Korábban felmerült, hogy Craig után a jövőben a franchise női főszereplőt kapna, a film producere, Barbara Broccoli végül leszögezte, hogy továbbra is maszkulin karakter áll majd a 007-es filmek középpontjában.

Ettől függetlenül Katee Sackhoff és Angelina Jolie neve is felbukkant a listán, a férfi színészek közül pedig Karl Urban, Will Smith és Chris Evans is magas értékelést kapott. Henry Cavill egyébként egészen sűrű időszaknak nézhet elébe, hiszen gőzerővel zajlanak a Vaják második évadának előkészületei, így persze kérdéses, hogy a színésznek maradna-e ideje egy James Bond szerep elvállalására.

A Nincs idő meghalni a tervek szerint november 19-én érkezik a hazai mozikba.