Hiányzik Vasember? A Marvel ezzel a sorozattal fogja kárpótolni a rajongókat

Izgalmas időszak előtt áll az MCU, hiszen a hamarosan megjelenő Fekete Özveggyel egy új korszak kezdődik a Marvel berkein belül, a rajongók egy része azonban továbbra is hiányol néhány régi meghatározó karaktert.

A Végjátékkal búcsút kellett vennünk a Marvel filmes univerzumának néhány oszlopos tagjától, köztük Amerika Kapitánytól és Vasembertől. Noha Tony Stark nagy valószínűséggel már nem kap meghatározó szerepet a jövőben, könnyen lehet, hogy egy-két kisebb cameo erejéig még láthatjuk őt.

Ezt az apró hírt ráadásul nem más, mint maga a Disney elnöke, Bob Chapek hintette el az idei Credit Suisse 23rd Annual Communications Conference eseménysorozatának egyik interjújában.

A rajongók arról kérdezték Chapeket, lát-e rá esélyt, hogy Vasember visszatérjen, amelyre a stúdió elnöke azt felelte, hogy a jövőben érkezik az Armor Wars, amelyben Don Cheadle viszi a főszerepet mint Hadigép.

“Azt gondolom, hogy ebben a szériában még találkozhatnak egy kicsit a rajongók Vasemberrel” - jegyezte meg Chapek. Arról egyelőre viszont nincs hír, mikor debütál az Armor Wars, a Marvel mindenesetre nem kis sebességgel gyártja az új szériákat, így a közeljövőben várhatóan gyakrabban hallunk még az előkészületekről.