Hivatalos címet kapott a Szellemirtók 3, Marvel szuperhős csatlakozott a stábhoz!

Várhatóan a nyár folyamán megkezdődnek a Szellemirtók 3 munkálatai. A produkcióval kapcsolatban korábban már beszámoltunk arról, hogy az eredeti szereplőgárdából szinte mindenki jelen lesz.

Jason Reitman a napokban elárulta, hogy az 1984-es filmből kimaradt jeleneteket is felhasználnak majd a gyártás során, így várhatóan a 2014-ben elhunyt Harold Ramis is feltűnik majd a filmben.

Itt azonban még egyáltalán nincs vége a történetnek, hiszen Paul Rudd egy rövid videóban jelentette be, hogy hivatalosan is csatlakozott az film stábjához. A színész a tűzoltóállomásból átalakított Szellemirtók főhadiszállása elől jelentkezett be.

„Alig várom, hogy csatlakozzam idén ősszel a Szellemirtók csapatához” – közölte Rudd. Bár egyelőre nem tudni, pontosan milyen szerepet is kap majd a filmben Paul Rudd, annyi bizonyos, hogy egy tanárt alakít majd.

A produkció szinopszisával kapcsolatban egyelőre nincsenek további információink, annyi bizonyos azonban, hogy a film Szellemirtók 2020 címmel kerül majd 2020. július 9-én a mozikba.