75 Aquaman  (2018)

A Warnernél nagyobb sebességre kapcsolnak a jövőben. A DC FanDome számos újdonsággal készült az elmúlt napokban, amelyen az  Aquaman folytatása is saját felületet kapott.

James Wan korábban már megígérte, hogy az Aquaman 2 egy kissé horrorirsztikusabbra vesz majd a figurát, most azonban az is kiderült, hogy mely ismerős arcok is térnek vissza a folytatásban.

Ahogy már az első rész is megalapozta, Black Manta és Aquaman ellentétei még közel sem zárultak le, hősünknek azonban ezen túlmenően van egy rendezetlen ügye féltestvérével is, Ormmal, akit a filmben nem más, mint Patrick Wilson alakított.

Nem hétköznapi beszélgetés szajlon a színész és a film rendezője, Wan között a DC FanDome-on, amely során Wilson cseppet sem tagadta, hogy szívesen folytatná ezt a kalandot, illetve jobban megismerné az Aquaman világát.

“Garantálhatom, hogy az új világ számodra ott van a folytatásban” - válaszolta minderre Wan, aki azt is elmondta, hogy a második rész cselekménye a napjaink történéseire is reflektál majd.

Az Aquaman 2 premierjéig azonban bőven van idő, így a rendező egyelőre nem is árult el semmit sem a sztorival kapcsolatban, film mindenesetre 2022. decemberében debütál majd.