Hobbs és Shaw: Itt az első fotó a Halálos iramban spin-offból

Dwayne Johnson végre megosztotta az első olyan fotót, amin már ő is szerepel az első Halálos iramban-spinoff forgatásán. Instagramján már hetekkel ezelőtt tett utalás arra, hogy a film forgatása elkezdődött, ám Amerikai legjobban kereső színésze igen elfoglalt volt eddig a Disney Dzsungeltúra-jának munkálataival, így csak most tudott becsatlakozni a Halálos iramban: Hobbs és Shaw-ba.

De hogyan! Forgatásról megosztott első kép rögtön elárul nekünk mindent, amit a készülő filmről tudni érdemes – vagyis ami egy picit talán tudja árnyalni azt a képet, amit a két karakterről már eddig is megtudtunk a számos Halálos iramban-részből. Egy tárgyalóasztal, néhány titkosnak és/vagy fontosnak tűnő dokumentum, két jól szabott öltöny – és az öltönyökben két mindenre elszánt, izmos férfi, akik hajlandóak egymásnak feszülni a küldetés (film) sikeréért. Mindezt természetesen elegáns és visszafogott fekete-fehér fotón.

Az, ahol a franchise jelen pillanatban tart, tulajdonképpen abból indult ki, hogy Johnson karaktere felbukkant a sorozatban – ami egy remek húzásnak tűnt az alkotók részéről. Hobbs negatív hősként bukkant fel, ám az évek alatt mégis jófiú, sőt, az egyik főszereplő vált belőle. A Hobbs és Shaw pedig kiemelte a franchise egyik izgalmas konfliktusát, Jason Statham és Johnson párosát a felesleges körítésből, hogy még intenzívebben kaphassuk meg az élményt.

A produkcióban a két színészen kívül is találunk még nagy neveket, a rendező a Deadpool 2vel nagyot dobó David Leitch, a jócsaj Vanessa Kirby, a legyőzendő gonosz ellenfél pedig a közönségkedvenc Idris Elba. Úgyhogy simán benne van a pakliban, hogy a végén egy jó filmet kapunk – de az borítékolható, hogy Johnson megörvendeztet még minket egy-két hasonlóan erős képpel.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FIRST LOOK: HOBBS & SHAW. We either gonna get along or we gonna get it on. Fuck getting along ???? Great first week of shooting our Fast & Furious spin-off, “HOBBS & SHAW” with my ace @jasonstatham. We’re havin’ a blast disrupting the norm to deliver something fresh, cool, fun and bad ass for the fans. #TheOutlawLawman #TheInternationalSpy #HobbsAndShaw SUMMER 2019 @universalpictures @davidmleitch ???? @hhgarcia41

therock (@therock) által megosztott bejegyzés,

Okt 3., 2018, időpont: 3:44 (PDT időzóna szerint)