Hobbs és Shaw: Az összes igazán X-korhatáros anyagot kivágták a filmből Statham szerint

A Halálos iramban spin-offja várhatóan valami újat villant majd a széria történetében azzal, hogy Jason Statham és Dwayne Johnson karaktere kénytelen lesz együttműködni.

A film szinopszisa legalábbis valami ilyesmit ígér, mindez azonban nem jelenti azt, hogy az összefogás zökkenőmentes lesz majd, hiszen a két főszereplőnek van néhány lerendeznie valója egymással szemben, amely számos pörgős és izgalmas jelenetet eredményezett.

Statham egy nyilatkozatában azonban elárulta, hogy rengeteg igazán kemény akciózást kivágtak a filmből. „Túlságosan x-korhatárosra sikeredtek. A legjobb dolgokat egymás után kellett kivágnunk és meghagynunk a DVD változatnak. Hiába, a cenzúra néha tényleg gátat tud szabni a mókának” – mondta a színész.

A rendező, David Leitch neve alighanem garancia lehet arra, hogy a film még így bővelkedik majd a brutális akciókban, hiszen korábban olyan filmeken dolgozott, mint a Deadpool 2, Atomszőke és a John Wick.

„Jó néhány remek harci jelenet lesz, amely az Atomszőkéhez vagy a John Wickhez mérhető, és persze nem maradnak el majd a szériához méltó autós jelenetek sem” – nyilatkozta a rendező.

Hobbs és Shawra ráadásul már nem kell sokat várniuk a nézőknek, hiszen a film idén, augusztus 1-jén érkezik a hazai mozikba.