Úgy tűnik, hogy a Netflix előfizetők nem tudnak betelni Adam Sandlerrel. Az online streaming szolgáltató ugyanis nyilvánosságra hozott néhány érdekes számadatot a nézettséggel kapcsolatban.

Mindezek alapján közel 2 milliárd órányi olyan anyagot tekintettek meg a rajongók, amelyben Sandler szerepel. A színész és a szolgáltató között még 2014-ben jött létre egy írásbeli megállapodás, amely mostanra megduplázódott, ennek értelmében a Netflix még további négy saját gyártású produkcióban kívánja szerepeltetni Sandlert.

Bár a Happy Madison produkciós iroda nevéhez köthető filmeket az utóbbi években szinte rendre szétszedte a kritika, a Csiszolatlan gyémánt nagyon úgy tűnt, hogy áttörést hozott Sandler színészi karrierjében. Mind a rajongók, mind pedig a kritikusok egyetértettek ugyanis abban, hogy a színész pályája legjobb alakítását hozta a filmben, sokan pedig már a megjelenés után Oscar után kiáltottak.

Nem kis megdöbbenést váltott ki persze a tény, hogy a Csiszolatlan gyémánt végül egyetlen egy jelölést sem kapott, maga jelölőbizottság pedig azzal indokolta a döntését, hogy Adam Sandler nem igazán tett le semmilyen érdemeleges eredményt mindeddig, amely döntést persze hatalmas felháborodást követett.

Hogy egy további izgalmas adatot közöljünk, a Netflix azt is nyilvánosságra hozta, hogy Jennifer Aniston és Sandler főszereplésével, a Gyagyás gyilkosság volt a legnézettebb filmjük 2019-ben közel 73 millió megtekintéssel.

A Csiszolatlan gyémántokért sajnos nincs lehetőség szorítani az idei Oscar-gálán, mindenesetre ha még nem láttátok a filmet, ajánljuk figyelmetekbe az előzetest, amely garantáltan ráhangol mindenkit.