Liam Neeson (galériánkban) ismét árnyalta egy kicsit a Star Wars-franchise körüli felhajtást, a színész ugyanis meglepő kijelentést tett a szériáról.

A színész a Conan O'Brien Needs A Friend podcast vendége volt, a felvételt egyébként még a SAG-AFTRA sztrájk előtt rögzítették, a beszélgetés során pedig fel is merült a kérdés, hogy gyakran mennek-e oda hozzá Star Wars rajongók autogrammot kérni.

“Ritkán. Úgy értem, ez egy kultuszdarab. Annyi film és spin-off van már, hogy szerintem ez felhígítja az egészet. Ez az én személyes problémám. Néha vannak gyerekek, akik 'Star Wars' autogramot akarnak, és én nem akarok autogramot adni a repülőtéren” - jegyezte meg Neeson.

A színész még egy korábbi interjúban is elmondta, hogy szerinte a sok spinoff és folytatás "elvette a franchise misztikumát és varázsát". Neeson ugyanakkor azt is megerősítette, hogy a forgatás alatt annak idején búgó hangot adott ki a párbaj jelenetek során.

“Amikor először kellett használnunk a fénykardot, hogy kipróbáljunk egy kis harcot... Ewan McGregorral mindketten magunktól hangokat adtunk ki, de George megkért, hogy hagyjuk ezt abba, mert ezt majd utólag hozzáadják” - mesélte humorosan a színész. 

Neeson arra is emlékezett, hogy a sminkese azt mondta neki, hogy a munkája nem sokat számít majd, mivel a Baljós árnyakban rengeteg CGI-t használnak. A teljes interjúról készült felvételt lentebb tudjátok megtekinteni.