Hollywood megbocsátott Liam Neesonnek, ebben a sikervárományos filmben láthatjuk legközelebb!

Bár már sokszor megígérte (legutóbb a Dermesztő hajsza sajótkörútján), hogy nem vállal több akciófilmet, az Kingsman előzményfilmjére mégsem mondhatott nemet Liam Neeson.

Jó hír a Kingsman franchise rajongóinak, hogy további két filmmel bővül a Mark Millar képregényén alapuló franchise. A harmadik epizód mellett jövő év elején érkezik a mozikban a Kingsman: The Great Game, melynek szereplőgárdájához Liam Neeson is csatlakozott.

A mindkét korábbi Kingsman filmet rendező Matthew Vaughn épp a napokban beszélt arról a harmadik epizóddal kapcsolatos terveiről, és mi is beszámoltunk róla, hogy ezzel a résszel egész biztosan lezárul majd Töki és Harry története. A forgatásra jövő év első felében kerül sor, a direktor ugyanis jelenleg is gőzerővel dolgozik az előzményfilmen, melyen stábja frissen bővült Neesonnal. Arról egyelőre nincsenek információk, hogy milyen karaktert alakít majd a színész, az Elrabolva után továbbra is második reneszánszát éli sorban vállalva el az akciófilmeket.

A mindig visszahúzódó, a sajtót kerülő Neeson néhány hónapja a Dermesztő hajsza sajtókörútján egyik pillanatról a másikra a figyelem középpontjába került, amikor arról beszélt, hogy évekkel korábban gyilkos vágy támadt benne, azonban a szerencsétlenül megválogatott szavai miatt sokan rasszista indíttatásúnak vélték a szavait. Neeson elnézést kért, a film vörös szőnyeges premierjét elhalasztották, ezt követően pedig nem sokat hallottunk a színészről, de az új szerződéssel a kezében megnyugodhatnak a rajongói, hogy Hollywood nem lökte el magától.

A Kingsman: Great Game főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Aaron Taylor-Johnson (Ha/Ver), Matthew Goode (Watchmen), Gemma Arterton (A Quantum csendje), Tom Hollander (Bohém rapszódia), Rhys Ifans (A csodálatos Pókember), Daniel Brühl (Amerika kapitány: Polgárháború), Charles Dance (Trónok harca), Harris Dickinson (Bizalom), Ralph Fiennes (Skyfall), Djimon Hounsou (Shazam) és Alison Steadman (Sötét árvák). A film 2020. februárjában érkezik a hazai mozikba.