Homofób és nőgyűlölő megjegyzések miatt káoszba és erőszakba fulladt Kristen Stewart új filmjének brüsszeli premierje

Káoszba és botrányba fulladt a Love Lies Bleeding brüsszeli premierje, miután a vetítésen elhangzott homofób és nőgyűlölő megjegyzések miatt tömegesen hagyták el a termet.

“A dolgok teljesen kicsúsztak a kezünkből. Féltettük az életünket, mert azok az emberek, akik ilyeneket mondanak egy filmvetítésen, azok az emberek, akik ránk támadnak. Szóval megijedtünk, és ki kellett mennünk” - nyilatkozta a Variety magazinnak Elina Fischer, a vetítés egyik résztvevője.

A magazin úgy tudja több mint 60, a queer közösséghez tartozó nő hagyta el a vetítést, amelynek szervezői pedig három fizikai erőszakba fulladt esetről számoltak be, a továbbiakban pedig a hatóságok is beavatkoztak.

A Rose Glass rendezésében készült Love Lies Bleeding premierjére még a Sundance filmfesztiválon került sor, a Brussels International Fantastic Film Festival vetítésén ugyanakkor a közönség polarizáltnak bizonyult. 

A közönség egy része a játékidő huszadik percében hagyta el a vetítést, a beszámolók szerint viszont többen bent maradtak, hogy reagáljanak a homofób megjegyzésekre, ezt követően néhány veszekedés verbálisból fizikai tettlegességbe torkollott.

A Kristen Stewart, Katy O'Brian és Ed Harris főszereplésével készült Love Lies Bleeding idén júliusban érkezik a hazai mozikba.

akció | kaland | krimi | romantikus | thriller

Lou, a visszahúzódó tornatanárnő első találkozásukkor azonnal beleszeret Jackie-be, a Vegasba tartó ambiciózus testépítőbe. Intenzív románcuk veszélybe kerül, amikor... több»