Hoppá, Superman és Wonder Woman is felbukkan a Robert Pattinson-féle Batmanben?

Gőzerővel zajlanak a Batman munkálatai, és bár a rendező, Matt Reeves több alkalommal is leszögezte, hogy a film egyáltalán nem kapcsolódik majd a DCEU-hoz, mégis egy forgatási fotó tartja lázban a rajongókat napok óta.

A képen ugyanis történetesen Superman és Wonder Woman is felbukkan, noha szemmel láthatóan csupán két halloweeni jelmezbe öltözött egyénről van szó, tehát nem valószínű, hogy a DC két ikonikus hőse csakugyan visszatérne, mindenesetre elgondolkodtató a jelenlétük.

Hasonló megoldással korábban a 2017-es Logan élt, amikor Rozsomák elmondta, hogy az X-Men hősei valójában tényleg a képregények lapjain léteztek, ettől függetlenül Wonder Woman és Superman megjelenítése arra is utalhat egyben, hogy Matt Reeves történetében léteznek ezek a karakterek.

Reeves korábban arról is beszélt, hogy a Batman cselekménye nagyban merít a The Long Halloween című kiadványból, így könnyebben fel is fejthető, hogy valóban csupán jelmezbe öltözött emberekről van szó.

Hogy minderre teljesen fény derüljön 2022. márciusáig kell várniuk a rajongóknak, amikor a tervek szerint a mozikba kerül a Batman.