Hugh Jackman Pál apostolként hirdeti az igétA kép forrása: Warner Bros. Pictures

Hugh Jackman játssza az Apostle Paul főszerepét, melynek produceri munkálataiból is kiveszi majd a részét Ben Affleck és Matt Damon mellett.

Hugh Jackman megállapodást kötött a Warnerrel és a bibliai ihletettségű produkció producereivel, Ben Affleckkel és Matt Damonnal, melynek értelmében az Apostle Paul produceri teendői mellett ő játssza majd a film főszerepét.

 Pál apostolnak nagy szerepe volt a kereszténység térhódításában. A Saulként is ismert Pál eleinte üldözte a kereszténységet, de a Damaszkuszba vezető úton megtért, miután három napra elvesztette látását. Egy férfi, Ananias imádkozott érte Úrhoz, és Pál végül visszanyerte szeme világát, melyet követően életét Jézusnak szentelte. Pál a Megváltó egyik legfontosabb hírnöke lett, aki, lévén római polgár volt, széles körben tudta népszerűsíteni a kereszténységet a rómaiak körében. Nem sokkal később bebörtönözték, imádsága hatására azonban megremegett a föld, és kiszabadult a rabságából.

A film forgatókönyvét Matt Cook írja, de mivel a szkript még nincs kész, a forgatás megkezdésének időpontjáról egyelőre nincsenek információk.

Az Apostle Paul 2017-ben debütál a mozikban.