Úgy tűnik, hogy Megan Fox már most sok mindenen keresztülment karrierje során. A színésznő egy friss interjúban pedig őszintén beszélt a mélypontokról is.

Fox számára az ismeretséget Michael Bay rendezésében a Transformers hozta meg, amelyben Shia LaBeouf mellett láthatták a nézők. A szerepet A bukottak bosszújában még egyszer megismételte ugyan, de a későbbiekben a színésznő már nem tűnt fel Transformers filmekben.

A 2009-ben mozikba került Ördög bújt beléd című horror-vígjáték eleinte áttörésnek ígérkezett Fox karrierjében, a film azonban csúnyán elhasalt, a kritika pedig egyszerűen darabokra cincálta.

Az Entertainment Weekly magazinnak adott interjúban a színésznő elárulta, hogy a film bukását követően szinte teljesen összeroppant lelkileg. „Semmit sem akartam csinálni, nem akartam, hogy lássanak, hogy egyáltalán egy fotó is készüljön rólam. Attól féltem, hogy zaklatni vagy ordítozni kezdenek velem az emberek” – mesélte Fox.

Azóta a színésznőnek sikerült talpra állnia és olyan produkciókban láthatták a rajongók, mint a Tini nindzsa teknőcök és az Új csaj. Legújabban pedig James Franco filmjében, a Zeroville-ben tűnik majd fel.