A 2018-ban megjelent Csillag születik után ismét főszerepben lesz látható Lady Gaga, aki az idén novemberben debütáló Gucci-házban alakítja majd Patrizia Reggianit.

Lady Gaga popsztárként vált világszerte népszerűvé, napjainkban azonban már Oscar-, BAFTA- és Golden Globe-díjakkal is büszkélkedhet, amelyeket a Csillag születik betétdaláért nyert el. Az előzetesek alapján A Gucci-házban már egy igazán kiemelkedő színészi teljesítményre számíthatnak tőle a nézők, amellyel kapcsolatban el is árult néhány titkot.

A British Vogue magazinnak adott interjújában Lady Gaga elmondta, hogy bő három évvel ezelőtt kezdett el készülni a szerepre, amely idő alatt több hónapon keresztül kizárólag Reggiani akcentusával szólalt meg.

“Azonnal befestettem a hajamat, majd elkezdtem úgy élni, hogy bármire is néztem, bármihez nyúltam, csupán arra koncentráltam, miként is profitálhatok belőle” - mondta Gaga, majd elmondta, hogy kilenc hónapon keresztül gyakorolta a kiejtést, a szerepét pedig egyetlen pillanatra sem törte meg.

Lady Gaga egyébként nem vette fel a kapcsolatot az eredeti Patriziával, szerinte ugyanis erre a szerepre csakis hatalmas nyitottsággal és éleslátással lehetett felkészülni, arra pedig, hogy kicsoda is valójában az általa alakított személyiség, talán még maga Patrizia sem tudott volna válaszolni.

A Ridley Scott rendezésében készült Gucci-házra már nem kell sokáig várniuk a hazai nézőknek, hiszen a film november 25-én érkezik a mozikba.