Chris Hemsworth-ről már láthattunk friss felvételt a Mad Max Furiosa: Történet a Mad Maxből című előzményfilm forgatásán, de a legújabb képeken a színész felismerhetetlenebb, mint valaha.

A Furiosa az ötödik film a Mad Max-franchise-ban, amely Mel Gibson 1979-es disztópikus akciófilmjével kezdődött, és 2015-ben egy megkésett folytatással bővült a Mad Max: A harag útja formájában. A legújabb film annak a filmnek az előzményeként, valamint Charlize Theron karakterének, Imperator Furiosának a spin-offjaként is funkcionál, akit évekkel korábban a karakter fiatalabb változataként láthatunk a készülő filmben.

A Furiosa szereplőgárdáját Anya Taylor-Joy vezeti a címszereplő Furiosa szerepében, akit elrabolnak a sok anya zöld helyéről, és egy Dementus hadúr által vezetett motoros hordával találja magát, aki háborúban áll Immortan Joe-val. A film mellékszereplői között szerepel a Harag útjából (Fury Road) visszatérő Nathan Jones és Angus Sampson, valamint az újonc Tom Burke és Hemsworth eddig nem megerősített szerepekben. Úgy tűnik azonban, hogy a film elég nagy időtávot fog átölelni, mivel a korábbi képek, amelyeken Hemsworth karaktere vörös szakállal látható, most kiegészültek, és sokkal vastagabb, ősz szakállal mutatják a színészt.

Ezek a legfrissebb képek a film forgatásáról érkeztek, amelyet jelenleg Ausztráliában forgatnak. A korábbi képek Hemsworth-ot karakterének fiatalabb változatát mutatták be, más képek pedig Taylor-Joyt Furiosa szerepében mutatták meg először. Azonban valószínűleg még eltart egy ideig, mire hivatalos felvételeket láthatunk a filmből.

A Mad Max franchise-ban minden epikus, és George Miller korábban utalt arra, hogy Furiosa történetét több évtizeden keresztül meséli majd el a film. Ez egybevágna Hemsworth változó kinézetéve, és azt jelentené, hogy egy újabb hatalmas léptékű történetmesélésnek nézhetünk elébe a Mad Max világából, amikor a film 2024-ben megérkezik. Miller korábban így nyilatkozott:

"Majd elmondom, hogyan halad, ha elkészült, de nagyon szépen indult. Csak annyit mondhatok, hogy határozottan izgalmas, mert annak ellenére, hogy biztosan a Fury Road világából való, sok olyan különbség is van benne, amiről beszéltünk. Ismétlem, egyedülálló. És talán a legnagyobb különbség az időtáv. A Fury Road három nap és két éjszaka alatt játszódott le, ez pedig 15 év alatt. Szóval ez egy saga."

Ha csekkoltad a lenti képeket, akkor lapozd át a galériánkat is Hemsworth az utóbbi években forgatott filmjeiért.