Nincs még egy olyan karakter, aki annyit fejlődött volna a Trónok harca nyolc évada során, mint Sansa Stark. A szerepben nővé cseperedő Sophie Turner karaktere egy álmodozó kislányból egy erős női vezérré vált az évek során. Természetesen neki is megvan a véleménye a sokat vitatott lezáró évadról, melyek Wrap-nek adott interjújában ki is fejtett.

Nincs szerencséje mostanában Sophie Turnernek, a Sötét főnix című filmje hatalmasat bukott, a Szerelmünk napjai az év egyik legrosszabb filmje, a nézők nagy része pedig finoman szólva sem volt elégedett a Trónok harca lezárásával. Bár a színésznő a friss interjúban elmondta, hogy alapvetően elégedett azzal, ahogy a történet véget ért a karaktere számára, ő maga nem így képzelte el a befejezést.

"Azt gondoltam, Arya fogja megölni Cersei-t" - mondta. "Szívesen láttam volna újra egymás mellett Sansát és Cersei-t, vagy Aryát is Cersei-t. Rengeteg módon érhetett volna véget a történet" - folytatta.

Turner arról is beszélt, hogy szerinte az alkotók részéről jó döntés volt, hogy Bran került a trónra. "Daenerysnek meg kellett halnia. Cersei volt az őrült királynő. Arya túl szabad lelkű. Sansa pedig valószínűleg nem akart volna uralkodni a Hét Királyság felett, Északon akart maradni, és megvédeni az otthonát. Azt hiszem, Bran a legjobb választás erre a feladatra" - zárta a mondandóját.

Nem Turner az egyetlen, aki szerint Aryának kellett volna megölnie Cersei-t, a történet is ebbe az irányba haladt, mígnem Arya gyakorlatilag a célegyenes előtt (némiképp indokolatlanul) visszafordult, és más utat választott magának. A rajongók többségének pedig csalódást jelentett Cersei halála, melynek bár megvolt a maga szimbolikus értéke, sokak számára mégsem bizonyult kielégítőnek.

Ugyan a sorozat véget ért, Turnernek még hozhat babért a nyolcadik szezon, ugyanis az idei Emmyn ő is a legjobb női mellékszereplők jelöltjei között szerepel Maisie Williams, Gwendoline Christie és Lena Headey mellett.