James Gunn már gőzerővel dolgozik az Öngyilkos osztag folytatásán – rebootján, az előző rész rendezője David Ayer pedig továbbra is kisebb meglepetésekkel szolgál az első rész rajongói számára.

A rendező a közelmúltban már közzétett egy fotót az Instagramon arról, miként is festett eredetileg a filmben Jokert alakító Jared Leto sminkje. Ayer most azonban egy újabb fotót tett közzé, amelyen a színész a DC leghírhedtebb főgonoszának teljes öltözékében látható.

Az Öngyilkos osztag Jokere teljes újragondolása volt ugyan a karakternek, amely azonban sokaknak nem nyerte el a tetszését, a frissen közzétett fotón azonban a figura a szinte klasszikusnak mondható frakkban látható, bár sokak számára talán még így is kissé extravagánsan hat a kivarrt és csupasz felsőtest.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Early in prep a screenshot of a camera test leaked with the white tuxedo. It was one of several wardrobe options tested. Ultimately I went with the black tux as it was more faithful to the source comics. #thejoker #filmmaking @jaredleto

David Ayer (@davidayermovies) által megosztott bejegyzés, Okt 26., 2019, időpont: 9:19 (PDT időzóna szerint)

Hogy Jared Leto visszatér-e Jokerként az Öngyilkos osztag 2-ben egyelőre kérdéses, a filmre mindenesetre 2021. augusztusáig kell várniuk a rajongóknak.