Tom Hardy (galériánkban) az elmúlt években Hollywood egyik legkeresettebb színészévé vált, ráadásul a filmszakma egyik legnagyobb “átváltozóművészének” számít, aki egy-egy szerep kedvéért jelentősen képes változtatni a fizikumán.

Nyilvánvaló, hogy emögött kemény munka áll, a Total Shape magazin pedig néhány titkot is elárult azzal kapcsolatban, hogy Hardy épp milyen edzésprogramot alkalmaz. A rutinja azért is különleges, mert számos mozgásgyakorlatból áll. A színész a hétfőnként általában kevésbé megerőltet gyakorlatokat végez, főként a vállakat edzi, kedden pedig a kart és a mellkast. Szerdán lábedzést tart, ilyenkor kerülnek megdolgoztatásra a combizmok és a vádli.

A csütörtöki napokon ismét karizmokra helyeződik a fókusz, illetve a hátizmok is erősíti, pénteken a felsőtest izmaira helyeződik a hangsúly, míg a hétvégén túrázással és sétával mozgatja át a testét.

A drasztikus változásokon áteső testnek és szervezetnek táplálékkiegészítőkre van szüksége, Hardy étrendje 40% komplex szénhidrátokból, 40% fehérjéből és a maradék 20% zsírból áll, tehát már megvan a rutin és a diéta ahhoz, hogy mindig formában legyen.