A tavalyi évben a Pókember 3 - Nincs hazaút tartotta lázban a Marvel rajongókat, idén pedig a Doctor Strange az őrület multiverzumában szolgáltatja a rágódnivalót.

Legalábbis a májusi premierig bőven akad megfejtésre váró részlet az eddig megjelent előzetesekkel kapcsolatban. A Doctor Strange 2 trailerében ugyanis már hallhattuk Patrick Stewart hangját, amely azt a gondolatot erősíti, hogy az X-Menek végre csatlakoznak az MCU-hoz, ugyanebben a vágásban azonban egy másik ismerős figura is felbukkant.

Történetesen Pengéről van szó, hiszen abban a mozanatban, amikor Doctor Strange egy bíróság elé kerül, a terembe épp egy titokzatos alak sétál be, akinél szemmel láthatóan kard is található.

Persze mindez egyelőre csupán feltételezés, ám okkal hihetjük azt, hogy az új Marvel produkcióban már maga Penge is megjelenik, akire már több magazin is azt feltételezi, hogy nem más, mint maga Wesley Snipes.

A Doctor Strange az őrület multiverzumában tehát május ötödikén érkezik a hazai mozikba, addig viszont egész biztosan további izgalmas részletek látnak napvilágot a filmmel kapcsolatban.