Az utóbbi években Dave Bautista kétségtelenül sikeres filmes karriert épített ki, persze még az ő számára is akadtak nehézségek.

Bautista A galaxis őrzőiben vált ismertté a szélesebb nézőközönség számára, a későbbiekben pedig felbukkant a Szárnyas fejvadász 2049-ben, a Hotel Artemis - A bűn szállodájaban, a Kémecskémben, de feltűnt az Oscar-díjra jelölt Dűneben is.

Persze hosszan sorolhatnánk még a kisebb-nagyobb szerepeket, ám a közelmúltban a színész végre álmai szerepében is látható vot. Tavaly debütált ugyanis a Netflixen Zack Snyder filmje, A halottak hadserege, amelyben Bautista alakította a főszerepet.

Bautista egyébként az Empire magazinnak adott interjújában beszélt arról, hogy mennyire fontos is számára, hogy vezető szerepben vehetett részt a produkció munkálataiban. “Rajongok a zombikért. Annak idején próbáltam bejutni a Walking Deadbe is, azt mondtam, hogy ingyen is vállalom, csak lehessek az egyik zombi a sorozatban, de azt mondták, hogy túlságosan nagy a termetem” - mesélte a színész.

Biztos, hogy nem maradtál le a színész az utóbbi években forgatott valamelyik filmjéről? Ellenőrizd le a fenti galériánkban.

akció | horror | krimi | sci-fi | thriller

Miután Las Vegasban kitör a zombijárvány, egy zsoldos csoport a legnagyobb kockázatot vállalva elindul a karanténzónába, hogy megindítsák a legnagyobb támadást, amire valaha sor... több»