Ismét együtt dolgozhat Dwayne Johnson és Emily Blunt, de ez a film mindenképp nagyon más lesz

Úgy néz ki, hogy Emily Blunt és Dwayne Johnson újra együtt játszanak majd, rááadásul teszik mindezt a Benny Safdie rendezői debütálását jelentő moziban!

A film címe "The Smashing Machine" és Dwayne Johnson az MMA- és UFC-bajnok Mark Kerrt játssza benne, míg Blunt tárgyalásokat folytat Dawn Staples, Kerr feleségének szerepéről. Blunt esetleges részvétele a filmben nem teljesen meglepő. Sőt, az Oscar-jelölt valójában az egyik fő oka annak, hogy a film egyáltalán elkészül, mondta Johnson januárban a Variety-nek. Olvass tovább és máris kiderül, mire gondolt A Szikla!

A projekt újra összehozná Bluntot Safdie-vel, akivel együtt játszott Christopher Nolan Oppenheimer című filmjében, valamint Johnsonnal, aki a 2021-es Disney Dzsungeltúra című filmben volt a színésznő partnere.

Miről szól?

"A dráma Mark Kerr, a legendás MMA harcos története alapján készült, aki a karrierje csúcsán  korlátok nélkül harcolt. Mark küzd a függőséggel, a győzelemmel, a szerelemmel és a barátsággal a 2000-es években." - szól a rövid hivatalos leírás.

Egy kis háttértörténet

A projektről Johnson a következőket mondta a Variety-nek: "Benny alkotni akar, és továbbra is a határokat feszegeti, amikor nyers és valódi történetekről van szó, hiteles és időnként kényelmetlen és mégis megragadó karakterekről. A karrierem egy olyan pontján vagyok, amikor olyan módon akarom feszegetni a húrt, ahogyan a múltban nem tettem. Olyan filmeket akarok készíteni, amelyek számítanak, amelyek az emberséget és a küzdelmet [és] a fájdalmat kutatják."

Johnson és Safdie először 2019-ben vették fel a kapcsolatot a projekt kapcsán, de a világjárvány miatt elszakadtak egymástól, és felfüggesztették a tervezést. Évekkel később, egy Blunttal folytatott telefonbeszélgetés során Johnson megnyílt a színésznőnek arról, hogy szeretné újra felvenni a kapcsolatot ezt a szálat és eljátszani Kerrt. Miután megnézte a 2002-es dokumentumfilmet, a The Smashing Machine című filmet, Blunt bátorította Johnsont: "Meg kell csinálnod ezt a filmet".

akció | családi | fantasy | kaland | vígjáték

A Disney ikonikus kalandparkja által inspirált Dzsungeltúra egy akciódús, az 1900-as évek elején az Amazonas dzsungelében játszódó kalandfilm, melyben Dwayne Johnsont egy... több»