Chadwick Boseman 2020-ban bekövetkezett tragikus halála sokkolta a rajongókat, így szinte azonnal kérdésessé is vált, hogy ki formálja majd meg a Fekete Párducot az MCU-ban.

Befutott Vakanda, légy áldott! magyar előzetese, amely ugyan továbbra sem rántja le a leplet az új Fekete Párduc kilétéről, mindenesetre néhány izgalmas részletre még így is érdemes odafigyelni a videóbban.

NAMOR SZÜLETÉSE

A trailerben egy várandós nőt láthatunk a víz alatt egy másik személlyel, majd egy jelenet következik, amelyben egy újszülött baba látható. Namort Tenoch Huerta fogja alakítani a  filmben ben, aki úgy tűnik, hogy azték eredetű. A képregényekben Namor egy ember és egy atlantiszi hercegnő mutáns gyermeke. 

RAMONDA UTALÁSA THANOS CSETTINTÉSÉRE

“A világ legerősebb nemzetének királynője vagyok, és az egész családom eltűnt” - mondja az uralkodónő, amellyel egyúttal Shuri eltűnésére is utal, a karakter pedig jó eséllyel visszatér majd a folytatásban.

IRONHEART FELBUKKANÁSA

Riri Williamst Dominique Thorne alakítja majd a filmben, aki szemmel láthatóan nagy elszántsággal készíti el a saját öltözékét. Ironheart viszonylag új karakter a képregényekben, 2016-ban alkotta meg Brian Michael Bendis író és Mike Deodato illusztrátor.

ANEKA, AZ ÚJ WAKANDAI HARCOS

Michaela Coel hivatalosan 2021-ben csatlakozott a projekthez, az általa alakított karakter egy különleges kék páncélban látható.

T'CHALLA HALÁLA

Az ő hiányára hamar kitér az új előzetes, szemmel láthatóan egy temetési rituálét láthatunk a bejátszásban.

AZ ÚJ FEKETE PÁRDUC FELBUKKANÁSA

A trailer egy fekete-arany ruhát viselő személy felvételével zárul, aki a karmait kibontva harcra készül. A személy felső teste viszont egyelőre nem látható, így továbbra is kérdéses, ki lesz az új Fekete Párduc, akinek kilétével kapcsolatban a rajongók részéről Shuri, Okoye és Nakia neve is felmerült. 

A Wakanda légy áldott főszerepeiben Martin Freeman, Lupita Nyong'o, Daniel Kaluuya, Angela Bassett, Letitia Wright, Winston Duke és Danai Gurira lesznek láthatók, a film a tervek szerint idén novemberben debütál a hazai mozikban.

akció | dráma | kaland | sci-fi | thriller

T'Challa, ismertebb nevén Fekete Párduc, Wakanda királya 2022-ben visszatér a mozivászonra! A Marvel moziverzumának ötödik fázisába tartozó Fekete Párduc 2 rendezői székét a... több»