Itt A nagy pénzrablás koreai remake-jének első előzetese!

A nagy pénzrablás koreai remake-je idén érkezik a Netflixre. Megérkezett az első előzetes!

Befutott A nagy pénzrablás dél-koreai adaptációjának első teasere, mellyel együtt kiderült a hivatalos cím is: A nagy pénzrablás: Korea (Közös Gazdasági Térség)

A teaser azzal kezdődik, hogy a professzor - akit Yoo Ji-tae (Oldboy) alakít - egy rablást tervez. Szemüveget visel, akárcsak az Álvaro Morte által játszott karakter, de szakáll nélkül. Egy fal előtt áll, amelyen több hagyományos koreai maszk és a spanyol sorozatból ismert Salvador Dalí-maszk látható. 

Ezután látjuk Seon Woojin karakterét, a válságcsapat vezetőjét egy irányítóteremben (ő Raquel Murillo megfelelője). A teaser a rablás egyes tagjainak és álnevük bemutatásával zárul.

Bár a premier dátumát még nem jelentették be, a széria valószínűleg még idén megérkezik a Netflixre. Az eredeti sorozathoz hasonlóan ebben a változatban is a Professzor és csapatának lehetetlennek tűnő rablása áll a középpontban.

A remake-ben Hae-soo Park, aki Cho Sang-Woo, a 218-as játékos szerepével vált világhírűvé a Nyerd meg az életedben, alakítja Berlint, a professzor jobbkezét.

Ryu Yong-jae (a Peninsula - Holtak szigete társírója) a sorozat alkotója, a remake executive producere pedig Álex Pina, A nagy pénzrablás megálmodója és executive producere.

Az anyasorozat tavaly decemberben zárult le öt évad után. A Netflix bejelentette, hogy a Pedro Alonso által alakított Berlin spin-off sorozata 2023-ban debütál a streaminszolgáltató kínálatában.

akció | dráma | krimi | misztikus | thriller

A nagy pénzrablás című hatalmas sikerű spanyol sorozat koreai remake-je, melyben egy rablókból álló csapat a Professzor vezetésével megkísérel végrehajtani egy lehetetlennek... több»