2018.11.09   szerző: hp   hozzászólások: 0

Két évvel a Disney  A dzsungel könyve-adaptációja után újabb feldolgozást kap Kipling klasszikusra, ezúttal Andy Serkis-szel a rendezői székben.

Itt az Andy Serkis-féle Maugli új előzetese

Megérkezett az eredetileg a Warner égisze alatt tervezett A dzsungel könyve-adaptáció, a Maugli friss előzetese. A filmre néhány hónappal ezelőtt csapott le a Netflix, így a mozik helyett azonnal a streaming szolgáltató kínálatában debütál majd a produkció.

A rendezői széket a motion capture koronázatlan királya, Andy SerkisA majmok bolygója,  A Gyűrűk Ura,  Star Wars - Az ébredő Erő) foglalhatta el, és ha hihetünk a szavainak, a korábbi Rudyard Kipling-adaptációkkal szemben egy sokkal sötétebb filmre számíthatunk.

A produkció forgatókönyvét Callie Kloves írta, míg a szereplők hangját és mimikáját olyan színészek kölcsönzik majd, mint Christian BaleBenedict CumberbatchCate BlanchettAndy SerkisNaomie HarrisJack Reynor és Freida Pinto.

A Maugli december 7-től érhető el a Netflix kínálatában. Az új trailert idelent nézhetitek meg.

NA Maugli  (2018)

dráma | kaland

Egy farkasok által felnevelt fiúnak szembe kell néznie egy vérszomjas tirgissel, Shere Khannal, és egyúttal a származásával is.  több»