Itt az új 'legjobban várt film': A Barbie sztárjaival jön az Ocean's Eleven előzményfilmje, mondjuk a részleteket

Margot Robbie és Ryan Gosling együttes vonzereje hozzásegítette a Barbie-t 1,4 milliárd dolláros jegyeladáshoz világszerte, ami minden idők legmagasabb bevétele a Warner Brosnál.

A stúdió egyértelműen azt reméli, hogy megismétli ezt a sikert a közelgő Ocean's eleven - Tripla vagy semmi előzményfilm, amely Robbie és Gosling újraegyesítését tervezi a nagyvásznon. A film lesz az első Ocean projekt az Ocean's 8 - Az évszázad átverése óta 2018-ban. 

„Nem tudok sokat mondani” – mondta nemrég a projektről a Games Radarnak Josey McNamara, a LuckyChap Entertainment vezetője és az Ocean’s 11 előzményproducere - „De izgatottan várom, hogy az emberek megtapasztalják, amint készen leszünk.”

Amikor a GamesRadar+ megkérdezte Gosling és Robbie Barbie utáni első találkozásáról, McNamara azt mondta, reméli, hogy ez a következő a sok jövőbeli Gosling-Robbie együttműködés közül:

„Csodálatosak együtt” - mondta - „Elképesztő lenne, ha még ezen kívül is több projektet tudnánk megvalósítani velük.”

McNamara a LuckyChap társalapítója Robbie, Tom Ackerley és Sophia Kerr mellett. A cég elkészítette a Barbie-t, és legközelebb Emerald Fennell Saltburn című fesztiválslágere kerül a mozikba tőlük. 

Az előzmény cselekményének részleteit továbbra is titokban tartják, de a sztori várhatóan az 1960-as évek Európájában játszódik, távol Las Vegastól, ahol a híres Ratpack főszereplésével készült eredeti 1960-as film és a 2000-es évek eleji George Clooney-trilógia darabjai is játszódtak.