A Lawmen: Bass Reeves című antológiasorozat december 18-tól, kizárólag a SkyShowtime-on lesz elérhető.

A SkyShowtime ma bejelentette, hogy a várva-várt Lawmen: Bass Reeves sorozat december 18-tól, kizárólag a SkyShowtime-on lesz elérhető, hétfőnként megjelenő új részekkel. Az antológiasorozat főszereplői: a vezető producerként is közreműködő, Emmy-díjra jelölt David Oyelowo, Lauren E. Banks, Demi Singleton, Forrest Goodluck, Barry Pepper, az Oscar-életműdíjas Donald Sutherland és az Emmy-díjra jelölt Dennis Quaid.

A vadnyugat legendás törvényszolgájáról szóló Lawmen: Bass Reeves története Reeves (Oyelowo) életét követi nyomon, aki a rabszolgasorból kitörve az Egyesült Államok Mississippitől nyugatra eső részének első fekete rendőrbírója lett. Bár pályafutása során több mint 3000 bűnözőt tartóztatott le, jelvénye nagy súllyal nehezedett rá, és komoly megpróbáltatást jelentett számára, hogy munkája erkölcsi és lelki következményei szeretett családját is sújtják. A Lawmen: Bass Reeves egy teljesen új, önálló antológiasorozat, amelynek további részei olyan legendás törvényszolgákat és bűnözőket mutatnak be, akik hatással voltak a történelem alakulására.

A sorozat visszatérő szereplői: Joaquina Kalukango, Lonnie Chavis, Grantham Coleman, Tosin Morohunfola, Dale Dickey, Rob Morgan, Ryan O’Nan, Margot Bingham, Mo Brings Plenty, Justin Hurtt-Dunkley és Bill Dawes. Vendégszereplők: Shea Whigham és Garrett Hedlund.

A Lawmen: Bass Reevest Chad Feehan vezető producer és showrunner készítette. További vezető producerek: az Oscar-jelölt Taylor Sheridan, David Oyelowo, David C. Glasser, Jessica Oyelowo, David Permut, Christina Alexandra Voros, Ron Burkle, Bob Yari és David Hutkin. A sorozat gyártói az MTV Entertainment Studios; a 101 Studios; Sheridan filmprodukciós cége, a Bosque Ranch Productions; valamint az Oyelowo által alapított Yoruba Saxon; forgalmazója pedig a Paramount Global Content Distribution.

A Lawmen: Bass Reeves a Taylor Sheridan nevével fémjelzett sorozatok legújabb darabja a SkyShowtime kínálatában. Olyan alkotások körét gyarapítja, mint az: 1883, 1923, Kingstown polgármestere, Special Ops: Lioness, Tulsa King és a Yellowstone.

dráma | western

SkyShowtime (2023.12.18.)

A minisorozat a legendás törvénytisztelő Bass Reevesről szól, az egyik legnagyobb határvidéki hősről és az amerikai történelem egyik első fekete rendőrbíró-helyetteséről a... több»