Pamela Anderson mindent megmutat. A Baywatch színésznője elárulta, hogy egyszer szemtanúja volt annak, ahogy Jack Nicholson édeshármasban vett részt a Playboy-villában.

Anderson a hamarosan megjelenő "Love, Pamela" című memoárjában azt írta, hogy a Ragyogás színészét "két gyönyörű nővel együtt" kapta rajta a kastély egyik fürdőszobájában:

"Mindannyian vihogtak és csókolóztak a falnak támaszkodva, egymáson csúszkáltak. Elsétáltam, hogy használjam a tükröt, a mosdókagyló fölé hajolva megigazítottam a szájfényemet" - írta könyvében az 55 éves színésznő - "Próbáltam nem odanézni, de nem tudtam megállni, és elkaptam a tekintetét a tükörben. Gondolom, ez célba ért, mert vicces hangot adott ki, elmosolyodott, és azt mondta: 'Köszönöm, drágám'."

Anderson a Variety-nek adott exkluzív interjúban idézte fel a "látványosságot". A magazin ízelítőt közölt az emlékirataiból.

"Egyszerűen teljes volt a szabadság" - emlékezett vissza Anderson - "Tele volt művészekkel, filantrópokkal, értelmiségiekkel, lovagiassággal, gyönyörű nőkkel. Igazán nagy élmény volt".

Anderson nemrég azt is elárulta, hogy Tim Allen egyszer villantott neki, amikor együtt forgatták a Házi barkács című sorozatot.

"A forgatás első napján kisétáltam az öltözőmből, Tim pedig a folyosón állt a köntösében. Kinyitotta a köntösét, és gyorsan villantott nekem - alatta teljesen meztelenül" - emlékezett vissza Anderson - "Azt mondta, hogy ez így fair, mert már látott engem meztelenül. Most már kvittek vagyunk. Kényelmetlenül felnevettem" - mondta.

Az egykori Playboy-modell 1968-ban debütált a magazinban, ami szexikonná tette. Státusát tovább növelte, amikor kiszivárgott egy szexvideó róla és volt férjéről, Tommy Lee-ről.

A "Love, Pamela" című könyv január 31-én kerül a könyvespolcokra. Ha pedig érdekel a kiszivárgott videó története, nézd meg a Lily James, Sebastian Stan és Seth Rogen főszereplésével készült egészen kiválóra sikeredett sorozatot!

dráma | életrajzi | romantikus

Egy kapcsolat történetét követhetjük nyomon, ami még 1995-ben kezdődött, miután két ember viharos románcot követően, 96 óra után összeházasodott. több»