Emlékszel a 2010-es A karate kölyök című filmre? Úgy tűnik, hogy készül a folytatás, és már folynak a tárgyalások arról, hogy Jackie Chan (legutóbbi filmjei a galériánkban) újra visszatérjen a film élére. 

Az új film rendezője várhatóan Jonathan Entwistle lesz, aki olyan sorozatok rendezőjeként tett szert hírnévre, mint A ki***tt világ vége és az Ez így nem OK.

A Harald Zwart által rendezett előző filmben Jackie Chan alakította Mr. Hant. A történet a 12 éves Dre Parkerről szólt (akit Jaden Smith alakított), aki Kínába költözött, ahol kortársai nem bántak vele kesztyűs kézzel. A történet fordulatot vett, amikor a magányos gondnok, Mr. Han kung-fu-t kezdett tanítani a fiúnak.

A 2010-es Karate Kölyök 40 millió dolláros költségvetése mellé világszerte 359 millió dolláros bevételt generált. Ugyanakkor folytatást is eredményezett, ez lett a méltán híres Netflix-széria, a Cobra Kai - A karate kölyök öröksége, amelyben Ralph Macchio Daniel LaRusso és William Zabka Johnny Lawrence szerepében tért vissza. A sorozatot kezdetben a YouTube-on sugározták, majd később a Netflixen folytatódott, az utolsó évad jelenleg is készül.

Hogy Jaden Smith is visszatér-e az új részben, azt egyelőre nem tudni.

A folytatás premierjét eredetileg 2024. július 7-re tervezték, de a Hollywoodban zajló írósztrájk miatt azonban ezek a tervek csúszhatnak.

akció | családi | dráma | romantikus | sportfilm

A változás sosem könnyű egy kiskamasz számára. A tizenkét éves Dre (Jaden Smith) Detroitból egyenesen Pekingbe költözik, a világ túlsó oldalára, ahol nem meglepő módon... több»