Jake Gyllenhaallal jön a zseniális A bűnös remake-je a Netflixre, itt a magyar feliratos előzetes!

Gustav Möller 2018-ban debütált feszült hangulatú krimije, A bűnös hatalmas sikert ért el a nemzetközi porondon, így már nem sokkal a megjelenés után hallani lehetett arról, hogy remake-et kap a produkció.

Mondhatni nem is kellett sokáig várnunk arra, hogy a Netflix lecsapjon az ötletre, így Antoine Fuqua rendezésében alig néhány hét múlva érkezik is A bűnös, amelyben Jake Gyllenhaal viszi a főszerepet, mellette pedig Ethan Hawke, Paul Dano, Riley Keough, Peter Sarsgaard, Beau Knapp, Christina Vidal és Adrian Martinez lesznek láthatóak a filmben.

A történet szerint Joe Baylor rendőrnyomozót lefokozzák, majd a segélyhívó központba kerül, ahol rövidesen élete egyik legnehezebb napjával kell szembenéznie, amikor egy riadt nő hívását fogadja, akit elraboltak.

A bűnös már magyar feliratos előzetest is kapott, amelyet érdemes csekkolni, a premierre pedig már csak október 1-ig kell várnunk.

65 A bűnös  (2021)

dokumentum | dráma | krimi | thriller

A lefokozott rendőrnyomozót áthelyezik a segélyhívó központba, ahol gyötrelmes nap elé néz, amikor egy kétségbeesett betelefonálón igyekszik segíteni. több»