Jake Gyllenhaallal jön Patrick Swayze kultfilmjének remake-je A holnap határa rendezőjével!

Az MGM égisze alatt készül az Országúti diszkó remake-je, melynek főszerepét Jake Gyllenhaal alakítja. A rendezői széket Doug Liman (A holnap határa) foglalhatja el.

Noha a forgatás dátumát nem tűzték ki, a hírek szerint az MGM fejesei prioritásként kezelik a projektet. Gyllenhaallal vagy Liman még nem írták alá a szerződést, de mindketten a tárgyalások utolsó fázisában járnak, innen pedig már ritkán fordulnak vissza a felek.

Hogy mikor fogják leforgatni a filmet, az kérdéses, ugyanis a rendező és a színész is elég elfoglalt. Gyllenhaal hamarosan Guy Ritchie afganisztáni háborús thrillerében, a The Interpreterben szerepel majd, Liman pedig az Everest című kalandfilmjének forgatására készül.

Az 1989-ben bemutatott eredeti Országúti diszkó főszerepét Patrick Swayze alakította. A film szerény kasszasiker volt, 30 millió dollár bevételt hozott a 15 millió dolláros költségvetéssel szemben, és azóta kult-státuszra tett szert.

A film nagyban hozzájárult a feltörekvő Swayze karrierjének beindulásához, a néhai színész rajongói közül sokan máig Daltont tartják az egyik legjobb szerepének.

akció | thriller

Dalton ugyan tanár, ám mégsem tanítással keresi a kenyerét, hanem zűrös, füstös szórakozóhelyeken. Ő a legjobb békéltető a környéken, aki tudja, hogyan állítsa meg... több»