James Bond: A Rebel Moon rendezőjének van egy ötlete egy 007-es filmre

Zack Snyder neve mostanában - már megint - mindenhol ott van. Jelenleg épp a Netflix egyik új sikere(?): a Lázadó Hold kapcsán. 

Az elmúlt napokban számos médium foglalkozott Snyderrel, köztük a nagyon komolynak számító, amerikai The Atlantic is, amely egy hosszú portrét szentelt a rendezőnek. Ebben Zack Snyder több témával foglalkozik, például az ú.n "szuperhős-fáradtság" kérdésével.

Ezzel kapcsolatban azt mondja, hogy ő maga is egyfajta fáradtságot tapasztal, hozzátéve, hogy szerinte a képregény-adaptációk jelenleg "zsákutcába" jutottak, és már nem érdekes egyetlen témára vagy karakterre összpontosító filmeket készíteni.

"Senki sem gondolja, hogy továbbra is önálló filmeket fognak készíteni róluk [a szuperhősökről]".

A The Atlantic ezután a rendezőt az olyan franchise-okről kérdezte, mint a Bond: "Kísértésbe esne, hogy átvegye?"

"Lehet, hogy menő lenne egy 20 éves James Bondot látni" - válaszolta erre Snyder - "Kezd érdekelni a szerény származása. És a traumák, amelyek később lehetővé teszik, hogy James Bonddá váljon, Biztos lenne mit mondani róla."

A múltban már felmerült egy fiatalabb James Bond ötlete. Szó volt arról, hogy egy fiatalabb színészt választanak a szerepére, de ezt a felvetést hamar elvetették.

"A múltban próbáltunk fiatalabb színészeket keresni. De nem működik" - mondta Michael G. Wilson producer - "Ne feledjük, hogy Bond egy veterán. Van tapasztalata. Ő olyasvalaki, aki háborúkban edződött. Valószínűleg volt már az SAS-ben vagy valami hasonlóban. Ő nem egy középiskolás srác, akit csak úgy bedobunk a mélyvízbe. Ezért működik ez egy harmincas éveiben járóval."

Talán ez a Zack Snydertől származó érdeklődés felélesztheti a megfiatalított James Bond ötletét. De vajon jó lenne ez nekünk?

A rendező legújabb filmjét egy kattintással elérhetitek a mafab adatlapról, ha van élő Netflix előfizetésetek. Csak menjetek a streaming ikonra és már indul is a legújabb űropera.

akció | dráma | fantasy | kaland | sci-fi

Egy galaxis népe elküld egy fiatal lányt, hogy más bolygóktól kérjen segítséget, hogy meg tudják védeni kolóniájukat egy zsarnoki hatalommal szemben. több»