James Dean után újabb legendás színészeket támasztanak fel Hollywoodban

Akik esetleg azt gondolták, hogy James Dean „feltámasztása” egyszeri eset, azoknak van egy rossz hírünk: jó eséllyel sokszor fogunk még hasonlóról hallani Hollywoodból.

Múlt héten robbant a hír, miszerint James Deant CGI-formában támasztják fel egy vietnami háborús film kedvéért, most pedig egyre nyilvánvalóbban tűnik, hogy ez csak az első, de közel sem az utolsó eset, amikor egy elhunyt hollywoodi ikont a számítógépes technológia segítségével támasztanak fel. Az ügyben több színész is megszólalt, Chris Evans rossz viccnek, és borzalmas ötlenek tarja a dolgot, de nem ő az egyetlen, aki hasonlóan vélekedett

A digitális James Deant megalkotó csapat azonban nagyon hisz a dologban, ezért máris megalapítottak egy olyan céget, mely arra specializálódik majd, hogy elhunyt sztárokat „élesszen” fel a mozivásznon.

Hogy ki lesz a következő a sorban, azzal kapcsolatban nem lenne érdemes találgatásokba bonyolódni, de jobb, ha felkészülünk az újabb bejelentésekre, ugyanis a Worldwide XR névre keresztelt új cégnek több száz híresség jogai vannak a birtokában, ami nem túl jó hír a dolog ellenzőinek.