Hosszú huzavona után végül csak a mozikba került a Sony legújabb Marvel-szuperhősfilmje, ám a Morbius finoman szólva sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. A film nagyon csúnyán elhasalt a kritikusok és a rajongók előtt is. Jared Letonak a jelek szerint nem nagyon jönnek be az ilyen képregényes alkotások. Pedig nagyon kipattintotta magát a szerep kedvéért.

A Morbius egy zseniális orvosról szól, aki ugyanakkor egy igen ritka és elvileg gyógyíthatatlan vérbetegségben szenved. Ám ő nem adja fel, és saját maga próbálja meg kikísérletezni a gyógymódot. Kísérletei azonban csúfos kudarcba fulladnak, ő pedig csillapíthatatlan éhséget kap a vérre, lényegében vámpírrá változtatja magát.

Mint a legtöbb szuperhősmoziban, a főhőst alakító színész itt is alaposan kikupálta magát a szerep kedvéért. Jared Leto egyébként is híres arról, hogy képes a teljes átalakulásra két film között, ráadásul ő is a method acting képviselője, vagyis képes teljesen átadni magát az eljátszandó karakter személyének. Hogy ez mennyire volt így a Morbius kapcsán, az jó kérdés, az viszont nem, hogy mennyire kipattintotta magát a szerep miatt.

Erről tanúskodnak azok a képek is, amelyeket ő maga osztott meg a közösségi médiában magáról. Ezeken félmeztelen felsőtesttel látható, mindössze egy szürke kötött sapka és egy narancssárga melegítőnadrág van rajta. A képek láttán nehéz elhinni, hogy a színész már 50 éves.