Nagyon úgy fest, hogy a Halálos iramban 10. része kap egy kis tesztoszteron löketet, írta meg exkluzív cikkében a The Hollywood Reporter.

Jason Momoa a tárgyalások utolsó szakaszában van, hogy csatlakozzon Vin Dieselhez a Halálos iramban 10-ben. Ha minden igaz, az Aquaman színésze a film egyik rosszfiújának szerepére készülhet. 

A rendezői székben ismét Justin Lin ül, aki a 2021-es Halálos iramban 9-cel tért vissza a franchise-hoz. Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris és Sung Kang is visszatér a 2001 óta egyre csak gyarapodó szereplőgárdába, de jó eséllyel Charlize Theront is újra láthatjuk.

Diesel szerette volna, hogy Dwayne Johnson is visszatérjen, és novemberi Instagram-poszt után, amelyben Diesel könyörgött az egykori WWE-sztárnak, hogy vállja el a szereplést, Johnson decemberben egy interjúban azt mondta, hogy "semmi esély" nincs arra (olvass róla itt!), hogy visszatérjen, és manipulációnak nevezte Diesel szavait. Az ügyről ebben a cikkünkben írtunk bővebben. 

A film forgatása idén tavasszal kezdődik meg, a Universal 2023. május 19-re tűzte ki a premier napját.

Momoa az elmúlt napokban azzal került a figyelem középpontjába, hogy bejelentette, 16 év együttlét és 5 év házasság után külön utakon folytatják a feleségével. Bár szimpla összeesküvésnek tűnik, a rossz nyelvek szerint a történtek mögött Amber Heard áll, amiről itt írtunk bővebben.