'Esély sincs rá': Dwayne Johnson nem békül, Vin Dieselnek főhet a feje a Halálos iramban 10 miatt

Vin Diesel még novemberben intézett egy nyilvános üzenetet Dwayne Johnsonnak, amelyben visszahívta őt a Halálos iramban fináléjába. A válaszra mostanáig kellett várni, abban pedig nincs is köszönet.

Diesel egyébként kapott hideget és meleget is a rajongóktól a bejegyzés miatt, sokan ugyanis egyszerűen lekezelőnek találták az üzenetet. Johnson a CNN-nek adott friss interjúban közölte mindenkivel a döntését, ráadásul értetlenségét fejezte ki a meghívás miatt, hiszen négyszemközt már jóval korábban megegyezésre jutottak.

“Megmondtam Dieselnek, hogy nem fogok visszatérni a franchise-ba. Határozottan, ugyanakkor igyekeztem szívélyesen fogalmazni. Azt elmondtam, hogy mindig támogatni fogom a szereplőket, és mindig szurkolok a franchise sikerének, de nincs esély arra, hogy valaha visszatérjek” - mondta Johnson.

Vin Diesel és Dwayne Johnson civakodásáról számos alkalommal lehetett már hallani, Diesel elmondása szerint minden színész felé “kemény szeretetet” tanúsít producerként a munkálatok során, amelyre Johnson úgy reagált, hogy ez a fajta “kemény szeretetet” kontraproduktív, megalázó és persze nevetséges is.

A Halálos iramban 10 a következő évben tehát Johnson nélkül forog, arra azonban még van esély, hogy egy új spin-off-ban Hobbs visszatérjen.