Jason Momoa elárulta, visszatér-e a Westerosba.

A színész az Apple TV+-on futó See című sorozat harmadik évadának promója kapcsán adott interjút ET magazinnak, amelyben többek között arról is faggatták, hogy mit jelent számára a Sárkányok háza megjelenése.

“Izgatottan várom. Még nem láttam, de már alig várom, hogy megnézzem. Csodálatos” - jegyezte meg Momoa. A Sárkányok háza 200 évvel Daenerys Targaryen Vastrónért folytatott küzdelme előtt játszódik, és George R. R. Martin Tűz és vér című regényén alapul. Az új sorozat cselekménye a Targaryen-házon belül dúló örökösödési csatát tárja fel. 

Jason Momoa az eredeti Trónok harca sorozatban a dothraki harcost, Khal Drogót alakította, aki talán az egyik legikonikusabb karakternek számít a történetben, így a a kérdés is felmerült, hogy ő maga visszatérne-e a franchise-ba.

“Már túl öreg vagyok. Most már fel kell venniük valaki mást” - jegyezte meg a színész. A See című sorozatban Momoa egy apafigurát alakít, a szereppel kapcsolatban pedig azt is elárulta, hogy számára nagyon fontos, hogy ilyen nagy ívet kapott a karaktere.

“Korábban még nem volt lehetőségem apát játszani egy sorozatban... Szeretem, ha teljes ívű a szerepem. Jó, hogy három évadból áll, és az utolsó fejezetre van minden kiélezve, a lezárásban mindent végigveszünk, és meglátjuk, mi történik. Ez így is volt tervezve” - tette hozzá a színész.

A See harmadik évada augusztus 26-án debütál az Apple TV+-on.

akció | dráma | sci-fi

Miután Baba Voss (Jason Momoa) legyőzte ősellenségét, Edo testvérét, és visszavonult az erdőbe, egy új fenyegetés bukkan fel, amelytől senki sincs biztonságban. Vajon a... több»