Jason Stathamet két késsel bunyózni láttad-e már? Mutatjuk! (VIDEÓ)

Gőzerővel zajlanak A feláldozhatók 4. munkálatai, amelyről maga Jason Statham osztott meg néhány hangulatos pillanatképet és egy videót is.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Sylvester Stallone néhány héttel a forgatás megkezdése után már végzett is a saját jeleneteivel, a színész egy instaposztban köszönt el a film rajongóitól, egyúttal pedig “átadta a stafétát” Stathamnek.

A negyedik feláldozhatók filmmel kapcsolatban már felmerült, hogy spin-off epizódnak készül, amelynek középpontjában ezúttal Statham által alakított Lee Christmas áll majd.

Arra mindenesetre már most mérget vehetünk, hogy a folytatás is jócskán bővelkedik majd pörgős harci jelenetekben, hiszen a stábhoz hivatalosan nemrégiben csatlakozott A rajtaütés sztárja,  Iko Uwais.

“Nagy megtiszteltetés, hogy néhány közös jelenetben szerepelhetek a rendkívül tehetséges Iko Uwaisszal” - írja Statham.

Bár A feláldozhatók 4. premierjével kapcsolatban egyelőre nincsenek bővebb információk, a Scott Waugh rendezésében készülő produkció fedélzetén mindenesetre ott van Dolph Lundgren, Andy García, Megan Fox, Tony Jaa, 50 Cent és Jacob Scipio.

A közeljövőben várhatóan gyakrabban számolhatunk még be a munkálatokról, addig viszont érdemes a filmre ráhangolódni a már említett fotókkal és videóval.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jason Statham (@jasonstatham) által megosztott bejegyzés

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jason Statham (@jasonstatham) által megosztott bejegyzés