Játssz és NYERJ páros belépőjegyet a Pixar új, Előre című animációs filmjére!

Csütörtöktől a hazai mozikban a Pixar legújabb alkotása, a kritikus kedvenc  Előre. Ha Te is szeretnéd az elsők közt látni a filmet, csatlakozz a játékunkhoz, melyben a Kultik Mozihálózat és a Mafab.hu jóvoltából egy páros mozijegy keresi a gazdáját.

Nagyszerű kritikai fogadtatásban részesült a Pixar legújabb animációs filmje, az Előre, mely jelenleg is 84 százalékon áll a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon. A produkcióról természetesen a magyarországi közönség sem fog lemaradni, és már csak csütörtökig kell várnunk a hazai premierre. 

A történet szerint egy világban, melyet egykor belengett a varázslat, két tizenéves elf fivér, Ian és Barley Lightfoot egy különleges ajándékra bukkannak apjuktól, aki még Ian születése előtt hunyt el, Barley pedig túl fiatal volt még, hogy pontosan emlékezzen a férfira. A varázslatnak köszönhetően a fivéreknek lehetőségük van arra, hogy mindössze 24 órára visszahozzák az apjukat az élők sorába. Barley ráveszi Iant, hogy teljesítse be a varázslatot, azonban egy apróbb hiba csúszik a folyamatba, így csak apjuk lábait sikerül 'feltámasztani'. Ezzel kezdetét veszi a két testvér mágikus kalandja, melynek során mindent elkövetnek a nagy találkozás reményében. 

Ha Te sem szeretnél lemaradni az Előre-ről, akkor nincs más dolgot, mint IDE KATTINTVA megírni a játékot meghirdető Facebook poszthoz kommentben, hogy kivel mennél el a vetítésre, és automatikusan bekerülsz ma éjféli déli sorsolásba (2020. március 4.). A nyertessel Facebookon vesszük fel a kapcsolatot.

Mostantól pedig a vidéken élők előtt is megnyílik az esély a játékra, ugyanis a mozijegy országosan a Kulti Mozihálózat bármelyik mozijában beváltható (Kultik Ajka, Kultik Csepel, Kultik Kaposvár, Kultik Pécs, Kultik Salgótarján, Kultik Sopron, Kultik SkyCinema (időszakos, tavasztól-őszig), Kultik Szenes, Kultik Vásárhely).

Sok szerencsét kívánunk!