2019.05.17   szerző: hp   hozzászólások: 0

A Pólus Mozi és a Mafab.hu jóvoltából most 2 darab páros mozijegy keresi a gazdáját a legújabb Dragon Ball-film exkluzív vetítésére. Figyelem, a film mindössze egyetlen alkalommal lesz látható a mozivásznon, így érdemes megragadni a lehetőséget!

Játssz és NYERJ páros jegyet a Dragon Ball Super: Broly exkluzív vetítésére

Rajongsz a Dragon Ball-ért? Hiányolod az animéket a hazai mozikból? Vagy egyszerűen csak szeretnél a részese lenni egy exkluzív vetítésnek, melyre egyetlen alkalommal kerül sor Magyarországon? Akkor van egy jó hírünk! Másodmagaddal most 120 négyzetméteres nagyvásznon nézheted meg eredeti japán nyelven, magyar felirattal a Dragon Ball Super: Broly-t. Ha ez még nem csigázott fel eléggé, csak margóra jegyeznénk meg, hogy az anime jelenleg 83 százalékon áll a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon a kritikusok körében, míg a nézők 93 százalékra értékelték.

Ha Te is szeretnél ott lenni a film vetítésén, nincs más dolgod, mint válaszolni az alábbi egyszerű kérdésre.

A három közül melyik egy Dragon Ball szereplő neve?

A. Son Goku

B. Han Hichi

C. Mi Tomito

A megfejtéseket május 20. 12:00 óráig várjuk a jatek@mafab.hu e-mail címre. A levél tárgyába írjátok be: Dragon Ball játék. A sorsolás után emailben értesítjük a nyerteseket.

A film vetítésére 2019. május 31-én, 19:00 órától kerül sor a budapesti Pólus Moziban.

Sok szerencsét kívánunk!  

akció | animáció | családi | fantasy | kaland | sci-fi

A mozifilm megannyi kérdést megválaszol, története ugyanis közel fél évszázaddal az eredeti Dragon Ball előtt kezdődik. Megismerhetjük a csillagharcosok gyermekkorát, majd... több»