Új animációs filmmel jelentkeztek a nagysikerű Így neveld a sárkányodat készítői, amely úgy tűnik, ezúttal is lebilincselő és szívhez szóló szórakozást kínál kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

A DreamWorks és a Pearl Studio közös munkája, a Jetikölyök egy hatalmas kalandra invitálja a nézőket. A történet szerint Yi, a kamaszlány egy jetire bukkan házuk tetején, így rövidesen barátaival, Yin és Peng nekivágnak egy hatalmas útnak, hogy hazajuttassák a teremtményt. A film írója és rendezője, Jill Culton szintén hatalmas utat tett meg karrierjében, korábban ugyanis olyan produkciókon dolgozott, mint a  Toy story első két része, Egy bogár élete és a Szörny Rt..

Ha Te sem szeretnél lemaradni a filmről, akkor nincs más dolgot, mint IDE KATTINTVA megírni a játékot meghirdető Facebook poszthoz kommentben, hogy kivel mennél el a vetítésre, és automatikusan bekerülsz a csütörtök déli sorsolásba (2019. október 24.). A nyertessel Facebookon vesszük fel a kapcsolatot. Mostantól pedig a vidéken élők előtt is megnyílik az esély a játékra, ugyanis a mozijegy országosan a Kulti Mozihálózat bármelyik mozijában beváltható (Kultik Ajka, Kultik Csepel, Kultik Kaposvár, Kultik Pécs, Kultik Salgótarján, Kultik Sopron, Kultik SkyCinema (időszakos, tavasztól-őszig), Kultik Szenes, Kultik Vásárhely).

Sok szerencsét kívánunk!