2019.11.05   szerző: hp   hozzászólások: 0

Csütörtöktől újabb Stephen King adaptáció indul útjára a mozikba Ewan McGregor főszereplésével. A kultikus Ragyogás folytatására, az Álom doktorra most egy páros belépő keresi a gazdáját a Mafab.hu és a Kultik Mozihálózat jóvoltából!

79 Álom doktor  (2019)

95 százalékos nézői értékelésen áll a Ragyogás folytatása, az Álom doktor a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon, az ilyen értékelés mellett pedig nem lehet szó nélkül elmenni. Ha Te is szeretnéd az elsők közt látni az újabb Stephen King sikerfilmet, most itt a lehetőség! Mondjuk a részleteket.

Ha Te sem szeretnél lemaradni a filmről, akkor nincs más dolgot, mint IDE KATTINTVA megírni a játékot meghirdető Facebook poszthoz kommentben, hogy kivel mennél el a vetítésre, és automatikusan bekerülsz a szerda déli sorsolásba (2019. november 6.). A nyertessel Facebookon vesszük fel a kapcsolatot.

Mostantól pedig a vidéken élők előtt is megnyílik az esély a játékra, ugyanis a mozijegy országosan a Kulti Mozihálózat bármelyik mozijában beváltható (Kultik Ajka, Kultik Csepel, Kultik Kaposvár, Kultik Pécs, Kultik Salgótarján, Kultik Sopron, Kultik SkyCinema (időszakos, tavasztól-őszig), Kultik Szenes, Kultik Vásárhely).

A Mike Flanagan rendezésében készülő Álom doktor csütörtöktől a mozikban!

Sok szerencsét kívánunk!