FRISSÍTVE: Gratulálunk a nyerteseknek: EmmerssonCandyszaka123Rajnai Erikerahurka.

Az elsők között szeretnéd látni az év egyik legjobban várt horrorját, a Fekete telefont, melyben Ethan Hawke karrierje leghátborzongatóbb szerepét hozza? Akkor csatlakozz a Mafab.hu és a film hazai forgalmazója, a UIP-Duna közös játékához, hogy a Tiéd lehessen a 5 darab 2 főre szóló mozijegy a film premier előtti vetítésére!

Június 23-án végre a mozikban a Fekete telefon, melyet a pároddal együtt most az első között láthatsz az országban.

A film története egy fiatal srác, Finney köré épül, akit elrabolt egy szadista gyilkos, és bezár egy pincébe. Miután a felveszi a falon csörgő telefont, a fiú rájön, hogy a gyilkos korábbi áldozatainak a hangját hallja, akik megpróbálnak segíteni neki, hogy elkerülhesse a végzetes sorsot. 

A négyszeres Oscar-jelölt Ethan Hawke és a rendező-író Scott Derrickson (Doktor Strange Sinister) közös filmje hátborzongató élményre invitál.

Ha Te sem szeretnél lemaradni a vetítésről, teszteld le a szerencsédet! Nincs más dolgod, mint a film mafabos adatlapjának fórumába (IDE KATTINTVA) kommentben megírni a ‘Játék’ szót, és automatikusan bekerülsz a péntek déli (június 17., 12:00) sorsolásba.

A szerencsés nyertesekkel e-mailben vesszük fel a kapcsolatot. A vetítésre Budapesten, a Cinema City Arénában kerül sor 2022. június 21-én (kedd) 19:00 órai kezdettel.

Sok szerencsét kívánunk!

dráma | horror

SkyShowtime (2023.02.14.)

A hetvenes években járunk egy coloradói kis település külvárosában, ahol egy rejtélyes sorozatgyilkos gyermekeket rabol el.  Következő áldozatai azonban nem hajlandók... több»