Játssz és NYERJ teljes évre szóló Disney+ előfizetést, és streamelj kedvedre már ezen a héten!

Megéri a megírni a véleményedet a mafabon, ugyanis amellett, hogy a legaktívabb felhasználókat minden hónapban ajándék mozijeggyel jutalmazzuk meg, valamit felhasználóink a legjobban várt filmeket premier előtt nézhetik meg, most akár egy teljes évre szóló Disney+ előfizetést is nyerhetsz a szolgáltató jóvoltából, hogy már ezen a héten nézhesd az új animációs sorozatot, az Iwájút, a Capote és a hattyúkat vagy ha még nem láttad,  Emma Stone, Mark Ruffalo és Willem Dafoe 4 Oscar-díjas filmjét, a Szegény párákat.

Ha Te sem akarsz lemaradni a legújabb premierekről, kapcsolódj be a Disney+ és a Mafab.hu közös játékába, melyen Disney+ előfizetést nyerhetsz,mellyel az aktiválástól napjától kezdve egy teljesen éven át nézheted a platform összes tartalmát.

Mindössze annyit kell tenned, hogy néhány mondatban megírod a véleményed egy tetszőleges filmről vagy sorozatról (talán épp arról, amit legutóbb láttál :)) bármelyik mafabos adatlapon (ha új vagy, ezt az adatlapok ‘Vélemény’ szekciójában teheted meg, lásd például itt), és automatikusan bekerülsz a csütörtöki (április 11., 12:00 óra) sorsolásba. Figyelem, a győztest azon regisztráltak közül sorsoljuk ki, akik április 8. 15:00 órától kezdődően a határidő végéig legalább egy véleményt írnak. Örömmel fogadjuk, ha több véleményt írsz, de fontos, hogy a véleményírók, és nem a vélemények közül sorsolunk.

Sok szerencsét kívánunk!