Jégvarázs 2: Káprázatos a film új magyar szinkronos előzetese

Múlt héten már láthattuk a Jégvarázs 2 új, eredeti nyelvű előzetesét, most viszont megérkezett a magyar szinkronos változat is az év legnagyobb animációs durranásának ígérkező filmjéhez.

Idén a mozikban minden idők legnagyobb bevételű animációs filmjének folyatatása, a Jégvarázs 2, melyhez megérkezett az új magyar szinkronos trailer.

A történetben természetesen visszatérnek a nézők kedvenc karakterei, beleértve Annát, Elsát és Olafot is, a tét azonban nagyobb, mint korábban. Anna és barátai ugyanis egy epikus kalandra indulnak, hogy kiderítsék, honnan erednek főhősünk mágikus képességei, ugyanis csak ennek a titoknak a leleplezése árán menthetik meg Arendalle királyságát.

A 2013-as Jégvarázs pillanatok alatt hódította meg a világot, és vált minden idők legmagasabb bevételű animációs filmjévé. A produkció csak hazájában 400 millió dollárt kaszált, és bár óriási összegről van szó, ez még mindig eltörpül az 1,2 milliárdos összesített bevétel mellett. A filmet nem csak a nézők, de a szakma is körberajongta, az Akadémia pedig két Oscarral tüntette ki, köztük a legjobb egészestés animációs film díjával is.

A film rendezői székét ezúttal is Chris Buck és Jennifer Lee foglalhatta el, a Jégvarázs 2 november 21-től látható a hazai moziban. A film új magyar nyelvű előzetesét idelent nézhetitek meg.