Most már hivatalosan is elkészül a Jégvarázs harmadik része, a készítők pedig egy izgalmas háttérinformációt is elárultak a produkcióval kapcsolatban.

A Jégvarázs 3-at először tavaly februárban jelentették be a Toy Story 5 és a Zootopia 2-vel együtt. A harmadik részhez ugyanakkor Jennifer Lee nem tér vissza rendezőként. A The Wrap magazinnak adott interjúban Lee elárulta, hogy ugyanakkor van már néhány izgalmas ötlet a cselekménnyel kapcsolatban.

“Az irány, amit ezzel a filmmel követünk, nem tőlem származik. Egy hihetetlen embertől jött. Ő egy újonc, még nem mondtam el senkinek. El vagyok ájulva tőle, és nagyon jól érzem magam ezzel a csapattal” - jegyezte meg Lee.

Jennifer Lee 2019 júniusától a Walt Disney Animation Studios kreatív igazgatója, aki John Lassetert váltotta a poziícióban.

“Az egészben nagyon vicces a Jégvarázzsal kapcsolatban, mert a stúdió számos művésze együtt nőtt fel az előző filmekkel, és végig jelen volt a folyamat során... Most pedig a sajátjukká teszik, és szerintem ez nagyszerű” - tette hozzá Lee.

Bár a Jégvarázs 3 cselekményével kapcsolatban egyelőre nem sok hivatalos információ látott napvilágot, annyi bizonyos azonban, hogy Kristen Bell, Jonathan Groff, Josh Gad és Idina Menzel is visszatérnek az eredeti szinkronszerepeikben.

animáció | családi | fantasy | kaland | musical | vígjáték

Miért született Elsa mágikus erővel? A válasz, mely az egész királyságra fenyegetést jelent, kísérti Elsát, ezért barátaival, Kristoffal, Olaffal, Svennel és húgával,... több»